Δημοσίευμα zougla.gr (30/01/2018)

Δημοσίευμα zougla.gr (30/01/2018)

zougla.gr

Στην … zougla(.gr) της καθημερινότητας, ομορφαίνουμε τον Κόσμο !

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο Zougla.gr την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018.

Νέα δεδομένα και νέα ποιοτικά standards στο χώρο των Δερματολογικών Κέντρων στην Ελλάδα αναμένεται να διαμορφώσει το Δερματολογικό Κέντρο Skin Center, του Ομίλου που ανήκει η κλινική μαλλιών Bergmann Kord, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του στη Λεωφόρο Κηφισίας 348, στο Χαλάνδρι, απέναντι ακριβώς από το νοσοκομείο “ΥΓΕΙΑ”.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, πριν ακόμα συμπληρώσει ένα μήνα λειτουργίας, το Skin Center έχει προσελκύσει την προσοχή πλήθους ανδρών και γυναικών, τόσο για την ποιότητα και την ευρεία γκάμα Δερματολογικών Υπηρεσιών που προσφέρει, όσο και λόγω των υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας χώρων που διαθέτει.

Στα ισχυρά πλεονεκτήματα του Skin Center είναι οι υψηλής αισθητικής και ποιότητας κατασκευής χώροι, έκτασης 230 τ.μ., ο Ιατρικός και Τεχνολογικός εξοπλισμός τελευταίας Γενιάς και – κυρίως – η στελέχωση από τους πλέον έμπειρους και άρτια καταρτισμένους Ιατρούς Δερματολόγους.

Έχετε πρόσθετες απορίες;

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να έρθετε να έρθετε σε άμεση επικοινωνία μαζί μας.

Αφήστε το μήνυμά σας

Online Διάγνωση

Είμαι κατάλληλος υποψήφιος;

Η Laser αποτρίχωση απευθύνεται σε Άνδρες και Γυναίκες που επιθυμούν να απαλλαγούν από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Ανακαλύψτε αν είστε κατάλληλοι υποψήφιοι για την Laser αποτρίχωση εύκολα και γρήγορα.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη

Οι προσφερόμενες Ιατρικές Υπηρεσίες απευθύνονται σε Γυναίκες και Άνδρες και καλύπτουν το φάσμα της Αισθητικής και Κλινικής Δερματολογίας με μη επεμβατικές και ενέσιμες θεραπείες, όπως:

  • Νευροτοξίνη (Ρυτίδων Μετώπου, Μεσοφρύου, Ρυτίδων Ματιών, Full Face, Υπεριδρωσίας, Ημικρανίας, «Baby Botox” …)
  • Υαλουρονικό Οξύ
  • ΑΑΠ, Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Προσώπου
  • Ετερόλογη Μεσοθεραπεία Προσώπου
  • Μεσοθεραπεία Σώματος/Λιπόλυσης
  • Νήματα Προσώπου PDO
  • Χημικά Peelings
  • Δερμοαπόξεση
  • Ραδιοσυχνότητες Προσώπου
  • «Χρυσή Μάσκα» Κολλαγόνου

Ηγετική θέση στις παρεχόμενες Υπηρεσίες κατέχουν οι εφαρμογές Laser Αποτρίχωσης, με τη χρήση των πλέον σύγχρονων μηχανημάτων στον ελλαδικό χώρο σήμερα, αλλά και τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Όλα τα παραπάνω, με την βαρύνουσα Επιστημονική Εγγύηση του Ομίλου Κord Group και των Ιατρών Δερματολόγων του Κέντρου, οι οποίοι συνοδεύουν τους πελάτες και βρίσκονται διαρκώς δίπλα τους, από την πρώτη στιγμή της επίσκεψης μέχρι την αναχώρησή τους από τον φιλόξενο χώρο του Skin Center.

Nα σημειωθεί τέλος ότι η στέγαση των νέων εγκαταστάσεων του Δερματολογικού Κέντρου Skin Center Κηφισίας στο 10όροφο Κεντρικό κτίριο του Επιστημονικού Ομίλου Kord Group ενισχύει και διευρύνει το φάσμα των προσφερομένων Υπηρεσιών Αισθητικής, καθώς στον ίδιο χώρο συστεγάζεται η πρώτη Κλινική Μαλλιών στην Ελλάδα Bergmann Kord, με τις πρόσφατες Πιστοποίησεις ISO 9001 & BS EN 15224, που είναι και οι μοναδικές βεβαιώσεις Ποιότητας Υπηρεσιών που έχουν απονεμηθεί σε ελληνική Κλινική Μαλλιών στην Ελλάδα, μέχρι σήμερα.

Skin Center Κηφισίας 

Λεωφ. Κηφισίας 348, 152 33 Χαλάνδρι, έναντι Νοσοκομείου «Υγεία»,
Τηλ. : 210 68 28 188
Εmail : info@kord.gr
www.skincenter.gr
www.laserapotrixosis.skincenter.gr

  ΣΑΣ ΦΡΟΝΤΙ - ΖΟΥΜΕ με Ιδιαίτερα Μέτρα Προφύλαξης και Προστασίας Ενημερωθείτε ΕΔΩ     ΣΑΣ ΦΡΟΝΤΙ - ΖΟΥΜΕ με Ιδιαίτερα Μέτρα Προφύλαξης και Προστασίας Ενημερωθείτε ΕΔΩ     ΣΑΣ ΦΡΟΝΤΙ - ΖΟΥΜΕ με Ιδιαίτερα Μέτρα Προφύλαξης και Προστασίας Ενημερωθείτε ΕΔΩ     ΣΑΣ ΦΡΟΝΤΙ - ΖΟΥΜΕ με Ιδιαίτερα Μέτρα Προφύλαξης και Προστασίας Ενημερωθείτε ΕΔΩ     ΣΑΣ ΦΡΟΝΤΙ - ΖΟΥΜΕ με Ιδιαίτερα Μέτρα Προφύλαξης και Προστασίας Ενημερωθείτε ΕΔΩ     ΣΑΣ ΦΡΟΝΤΙ - ΖΟΥΜΕ με Ιδιαίτερα Μέτρα Προφύλαξης και Προστασίας Ενημερωθείτε ΕΔΩ   
Send this to a friend
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Δημοσίευμα zougla.gr (30/01/2018)
Σύνδεσμος: https://laserapotrixosis.skincenter.gr/dhmosieuma-zougla-gr-30-01-2018/